Personskydd

När dina personuppgifter behandlas av exempelvis ett företag får behandlingen inte ske på ett sätt som medför att din integritet kränks. Detta innebär att behandlingen måste ske i enlighet med den gällande dataskyddslagstiftningen. I dataskyddsförordningen finns en mängd regler för hur vi får behandla dina personuppgifter. Där finns också regler som ger dig vissa rättigheter att bestämma över dina personuppgifter och vad vi får göra med dem. Den grundläggande principen är att ingen behandling av dina personuppgifter får ske utan din vetskap/att du fått information om den.

BRAbank känner ett stort ansvar för att vår behandling av dina personuppgifter inte på något sätt bryter mot dataskyddslagstiftningen och att din integritet inte på något sätt kränks. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter, vilka åtgärder vi vidtar för att skydda dina personuppgifter och din personliga integritet, och om vilka rättigheter du har.

Cookies

För att kunna erbjuda dig en bra upplevelse när du besöker vår hemsida använder vi oss av så kallade cookies.

En cookie är en liten textfil som sparas av webbläsaren och lagras på din dator. Den är inte skadlig och kan inte innehålla virus eller program. Cookies lagrar information om hur du använder vår hemsida; till exempel vilka formulär du har fyllt i, vilket språk du föredrar eller hur du brukar logga in på internetbanken. Vi lägger vi in denna information som en standard för dig. Här kan du få fullständig information om hur vi använder oss av cookies.